Aircon service i særklasse

Vi får styr på dit klimaanlæg

Aircon Service

Service med et smil på læberne

Står du og mangler hurtig og effektiv aircon service inden bilferien til syden starter? Eller har du generelle problemer med klimaanlægget i bilen? Så er du havnet det rette sted. Hos Gefion Auto, er vi ikke bare effektive, vi er også imødekommende og smilende.

Vi garanterer aircon service som hos ingen andre autoværksteder. Vi har den seneste tid set en positiv udvikling af væsken man bruger i bilens aircon og klimaanlæg. Den nye type af væske er lang mere miljøvenlig. Derfor er bliver klimaanlæg mere og mere bæredygtige. Vi bestræber os efter hele tiden at yde vores bedste, og er derfor altid aktivt søgende på ny viden.

Mekanikere står ved computere, og sikrer der ikke er noget galt med bilen i baggrunden

Nye produkter forbedrer din aircon service

Med den nye type af aircon væske, kan du have et aircon anlæg med længere levetid end nogensinde før. Man betaler mere for den ekstra levetid, dog slipper du for eksponering af skadelige medfølger, som det er bevist at den ældre model udsender.

Vi benytter os derudover også af sporingsvæske, når vi yder service. Sporingsvæsken reagerer ved udsættelse for UV-lys, som gør vi nemt og hurtigt kan spotte eventuelle lækager eller utætheder i dit klimaanlæg. Det er et redskab som vi benytter i langt de fleste tilfælde af aircon service. Det er med til at forbedre standarden for din aircon service, da tidsspild og uvisheder bliver reduceret. Det er lækkert med en automekaniker der kan sit kram, uden at prisen skal være skyhøj.

Kontakt din nye mekaniker her

Er du interesseret i at høre mere omkring hvordan vores aircon service kan hjælpe dig. Så tag forbi vores værksted i Hillerød, eller ring på telefonen 48 22 11 00, hvor vi med glæde kan vejlede og rådgive dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, på det dig og din bil har brug for. Vi tager også imod skriftlige henvendelser på kontakt@gefion-auto.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig.