Hjulskifte til gode priser

Udover hjulskifte tilbyder vi også dækhotel

Hjulskifte

Vi hjælper så du slipper for besvær

Er du klar til at køre den nye sæson i møde? Hvis du ikke er den store gør-det-selv-type, så kør bilen til vores kompetente mekanikere, hvor vi udfører hjulskifte i særklasse.

Med et smil på læben servicerer vi alle kunder og deres biler. Vi stræber efter at være en automekaniker som du kan stole på. Vi står inde for det stykke arbejde vi udfører, og garanterer et slutresultat du bliver glad for.

Slip for fedtede fingre med et professionelt hjulskifte

Et hjulskifte kræver tid, og mange får ikke gjort det, før vi er langt inde i den nye sæson. Vi arbejder hårdt på at ændre den antagelse. Hos os behøver et hjulskifte ikke koste spidsen på en jetjager, eller være en noget du blot skal igennem. Med vores brede brancheerfaring brænder vi for det vi laver, og leverer resultater man er tilfreds med.

Automekaniker arbejder med dæk

Vi sørger for din bil er køreklar på kort tid med en tilhørende god pris, vi kan i forbindelse med en hjulskifte tilbyde følgende:

  • Komplet skifte af hjul (inkl. fælg) 
  • Dækhotel
  • Dæktryksovervågning
  • Fair priser 

Til stor glæde er vores dækhotel en succeshistorie lokalt i Hillerød. Hurtigt og nemt får vi skiftet dine hjul, med mulighed for dækopbevaring til en fordelagtig pris. Vi servicerer alle former for dæktyper, og afviser ingen biler ved indgangen. Alle får samme service, og samme fuldendte resultat. Skulle der derimod opstå uventede forsinkelser, eller problemer ved dit hjulskifte, så har vi en gratis lånebil til rådighed på værkstedet.

Kontakt os for tilbud på hjulskifte her

Er du interesseret i at høre mere om hvad vores fordelagtige tilbud indebærer. Så tøv ikke med at ringe til os på telefonen 48 22 11 00. Hvor vi gerne tager en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig. Vi tager også med glæde imod skriftlige henvendelser, på kontakt@gefion-auto.dk. Vi ser frem til at være din nye mekaniker.