Automekaniker med hånden på hjertet

Lokal, pålidelig og imødekommende mekaniker

Automekaniker

Altid fokus på den høje kvalitet

Gefion Auto er en speciel automekaniker, fordi vi tager hånd om vores kunder fra start til slut. Vi er et firma, der stolt kan sige vi står inde for den service vi leverer.

Med vores holdbare løsninger, samt kvalitetsfyldte rådgivning, har vi de bedste forhold for dig og din bil. Vores store brancheekspertise som automekaniker, sørger for at alle kan sove om natten med ro i maven, velvidende at deres bil er klædt på til hverdagsræset.

Det er betydningsfuldt for os med mange opgaver og kunder i biksen. Dog skal kvaliteten stadig altid være i top, og samvittigheden skal være ren. Uanset hvilken bil eller biltype der triller ind på værkstedet, har vi værktøjet og mandskabet der nemt og effektivt får repareret den. Følgende er en liste over biltyper vores automekaniker kan servicerer: 

  • Hybridbiler
  • El-biler
  • Dieselbiler
  • Benzinbiler
Martin, servicere bilmotor

Din ærlige og foretrukne automekaniker

En kompetent automekaniker kan få dig langt, men typisk ikke hele vejen. Det kan forekomme, at en grundig reparation ikke kan svare sig, og et køb af ny bil ville være mere fordelagtigt. Med vores gennemsigtige service og rådgivning, får du altså en garanti på vores ærlige mening, uanset om det ikke lige var efter din plan. Vi er nemlig af den overbevisning at, uden den rette vejledning ender man galt i byen.

Med os som din foretrukne automekaniker, kan du være sikker på at få en ærlig vurdering af din konkrete situation. Dagligt reparerer og servicerer vi en alle bilmærker og biltyper, derfor kan vi altså garantere den bedste oplevelse for dig og din bil.

Kontakt din nye automekaniker i Hillerød

Hvis du er i tvivl om hvad vi kan gøre for dig som automekaniker, i præcis den situation du befinder dig i, så tøv ikke med at ring os op til en uforpligtende samtale på telefon 48 22 11 00. Eller på vores mail kontakt@gefion-auto.dk ved skriftlige henvendelser.

Kippi Palle Schjertzer

Kippi Palle Schjertzer

Medindehaver & Automekaniker
Peter Holm

Peter Holm

Medindehaver & Automekaniker