Serviceeftersyn med kvalitet i Hillerød

Vi yder komplette serviceeftersyn af din bil

Serviceeftersyn

Ærlige i vores rådgivning

Hos Gefion Auto får din bil den absolut bedste behandling ved et serviceeftersyn. Et serviceeftersyn bliver ofte forbundet med dyre og unødige tilførsler til din bil. Det bestræber vi os efter ikke at blive associeret med, selvom der uundgåeligt fra tid til anden opdages fejl og mangler.

Ser vi fejl og mangler som ikke kan udbedres, vil vi hellere give en god oplevelse med specifik rådgivning, frem for at lave halvfærdige løsninger som ingen får gavn af. Vi er dygtige fagfolk som lever af glade, og tilbagevendende kunder. Vi prioriterer derfor ærlighed. En god service er ikke kun udført på din bil, i vores øjne er kunden en ligeså vigtig faktor i selve opgaven.

Potentielle køb kan også få serviceeftersyn

Vi går meget op i at være så fleksible som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten af synet. Overvejer du at købe den nye stationcar fra din lokale autoforhandler, og er i tvivl om bilen lever op til de kriterier som du efterspørger. Så har du mulighed for at komme til et serviceeftersyn i vores Autoværksted i hillerød, endda inden bilen er købt.

Medarbejder laver undervognsbehandling

Efterfølgende vil vi give vores professionelle vurdering af købet, med alle forhold taget i betragtning. Her er en liste over biltyper vi udfører serviceeftersyn. 

  • Hybridbiler
  • El-biler
  • Dieselbiler
  • Benzinbiler
  • Potentielle køb

Vores service er ikke forudbestemt af en konkret biltype eller bilmærke, vi tager alle ind, og giver vores 100% bedste – hver gang.

Kontakt din lokale mekaniker her

Hvis du er i tvivl om din bil trænger til et serviceeftersyn, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 48 22 11 00. Vi tager gerne en uforpligtende samtale vedrørende hvad vi kan gøre for lige præcis dig og din nuværende- eller kommende bil. Skriftlige henvendelser bliver også taget imod med et smil på vores mail kontakt@gefion-auto.dk.